неделя, 11 януари 2015 г.

Maybelline color drama lip pencil - 210 Keep it classy

Здравейте, красавици и Честита нова година!
Ето го и моя първи пост за новата година и за да ни върви много положително, логично започвам с пост за любим продукт. Като един любител на продуктите за устни не можах да подмина истерията около моливите за устни на Maybelline от серията Color drama и след дългото им издирване по дрогерии и аптеки най-накрая се сдобих с желания цвят.

Спрях се на номер 210 - Keep it classy, прекрасен тъмно червен цвят с лек бери подтон. Той идва под формата на дебел молив, който след повече ползване ще има нужда от подостряне, но аз го имам от около 2 месеца, през които често посягам към него, но все още не съм стигнала до момента с остренето. Самата опаковка е лека и удобна за пренасяне, единствения минус е, че капачката трябва добре да се натисне, за да не стават инциденти, тъй като няма механизъм, който да щраква при затваряне и който да предпазва от своеволно отваряне. Писецът също е удобен за нанасяне на червилото, прецизно по контурите на устните.
Цветът е любимото ми червено, но този път е в по-тъмен бери нюанс, който за съжаление не можах да уловя в най-автентичния му вид на снимките. Червилото, макар матово, стои много комфортно на устните, като съвсем леко изсушаване се усеща едва след 2-3 час от нанасянето му, но това е лесно поправимо с малко балсам. Цветът е доста дълготраен, но при ядене, съвсем в реда на нещата, започва леко да се трие. Избледнява сравително равномерно без да се врязва във фините линии на устните, но е важно да не се носи на напукани устни, тъй като предвид матовия финиш ще подчертае недостатъците им.
Определено този молив-червило се превърна в един от любимците ми за настоящия зимен сезон, стои много изискано и въпреки по-тъмния си цвят смятам, че е подходящо и за ежедневието, и не се притеснявам често да го нося. Предвид качеството и особено предвид цената си (5 лева) това е едно много добро бюджетно попадение за любителките на продукти за устни, които също като мен изказаха доста хвалебствени коментари из мрежата.

Кой е вашият любим продукт за устни тази зима?

До скоро!
М.В.П. :)))

Няма коментари:

Публикуване на коментар